Foto collectie gemaakt bij:

Kom in de kas 2013

Dit jaar waren we tijdens “Kom in de kas” te gast bij KB Orchids.

 


We waren bij aankomst verrast te zien dat niet alleen aan de volwassenen, maar ook aan de kinderen was gedacht door KB Orchids. Buiten was een groot springkussen aanwezig en binnen was voor de kinderen een speurtocht uitgezet en stonden er tafels voor de kinderen om te tekenen. Maar de meeste aandacht van de kinderen ging waarschijnlijk toch uit naar de poffertjeskraam en de ijskar.
KB Orchids had er voor gezorgd dat het een echt dagje uit was voor zowel de ouders als de kinderen.

Zelfs de huishond deed mee en was in een "Kom in de kas" T-shirt gehesen.

Ook was er een tekenares uitgenodigd die haar mooiste orchidee schilderijen en tekeningen tentoonstelde.


Om de bezoekers een indruk te geven van de grote verscheidenheid aan orchideeën hadden we een vitrinekast ingericht met een mooie collectie orchideeën van onze leden.
Dankzij onze goede contacten met meerdere orchideeënkwekers (zie ook onze Aanbevolen/Sponsors pagina) hadden we bovendien een leuke hoeveelheid bijzondere orchideeën voor een zeer goede prijs in kunnen kopen voor de verkoop op onze stand.


Het was behoorlijk druk deze dag, dus aan aandacht geen gebrek. De verkoop liep zowel bij KB Orchids als bij ons zeer goed. Aan het eind van de dag hadden we slechts nog een handvol planten over en hebben zelfs regelmatig “nee” moeten verkopen.

Meer foto's die we bij KB Orchids gemaakt hebben, zijn te vinden op de review pagina.